Annonse
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

Bærum vant bosettings- og integreringspris

Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner sto for utdelingen av bosettings- og integreringsprisen på en stor integreringskonferanse onsdag.

Bærum kommune vant prisen for sitt gode arbeid med bosetting og integrering av flyktninger. Kommunen stakk av med prisen i konkurranse med seks andre kommuner: Asker, Bodø, Lørenskog, Stange, Steinkjer og Tromsø.

– Vi håper mange kommuner lar seg inspirere av det gode arbeidet i Bærum kommune og prioriterer tett og forpliktende samarbeid med næringslivet og frivilligheten fremover. Det er ingenting som er viktigere for integreringen enn at vi lykkes med å få flere innvandrere i arbeid. Jeg vil takke Bærum kommune for å vise vei på dette området, sier Libe Rieber-Mohn, direktør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi), i en pressemelding.

Bosettings- og integreringsprisen (tidligere kun bosettingsprisen) ble opprettet og delt ut av Imdi for første gang under integreringskonferansen i Bergen i 2008. Prisen har siden den gangen blitt delt ut årlig.

 

Annonse
Annonse
Annonse