Lars Inge Pettersen får ansvar for å lede et selskap med over 1200 ansatte og virksomhet på 26 steder i landet. 

 

Foto

KPMG. 

Lars Inge Pettersen tar over lederskapet i KPMG

Publisert: 7. oktober 2019 kl 08.33
Oppdatert: 7. oktober 2019 kl 08.33

Arne Frogner takker av etter drøyt fire år som administrerende direktør når han nå overlater sjefsstolen til Pettersen.

Lederskiftet er i henhold til KPMGs styringsmodell og retningslinjer og Arne Frogner fortsetter som partner, revisor og rådgiver i KPMG, skriver selskapet i en pressemelding.

Lars Inge Pettersen får ansvar for å lede et selskap med over 1200 ansatte og virksomhet på 26 steder i landet.

Bringe selskapet videre

Lars Inge Pettersen har vært partner i KPMG siden 2008 og leder for KPMGs revisjonsvirksomhet siden 2016.

– Det har aldri vært en mer spennende tid å ta over lederskapet i KPMG og jeg ser frem til å bringe selskapet videre der våre dyktige medarbeidere og våre nyskapende løsninger hjelper virksomheter med å navigere i et stadig skiftende landskap av utfordringer, slik at de kan gripe nye muligheter og håndtere risiko og endring, sier Lars Inge Pettersen.

– Det har vært utrolig inspirerende å få lede KPMG og jeg er stolt over det vi har fått til. Det er hyggelig å kunne overlate roret for en virksomhet i sterk utvikling både når det gjelder markeds-, kompetanse- og tjenestemessig, i tillegg til det finansielle. Med meget dyktige ansatte er den videre utviklingen av KPMG som et tverrfaglig og teknologiorientert selskap i de beste hender med Lars Inge, sier Arne Frogner.

Saken fortsetter under annonsen

Økt usikkerhet

Som leder av et av landets ledende kompetansehus vil tillit og kvalitet stå høyt på Pettersens agenda.

– Tillit er avgjørende for å fremme et sunt næringsliv og et velfungerende kapitalmarked og det er en grunnpilar i vår virksomhet. Vi er inne i en tid preget av store endringer og økt usikkerhet endrer risikobildet og vårt samfunnsoppdrag som revisorer og rådgivere er viktig. Vi ønsker å skape en forskjell gjennom etterrettelige, løsningsorienterte og innsiktsfulle tjenester der vi bringer sammen det beste fra våre tunge fagmiljøer innen revisjon, rådgivning og advokatvirksomhet, sier Pettersen.

Kvalitet i alle ledd

– Lars Inge har solid innsikt i alle KPMGs forretningsområder og et genuint engasjement for å utvikle hele KPMG videre med sterkt fokus på kvalitet i alle ledd i organisasjonen. Hans engasjement og kvalitetsfokus vil gi et solid grunnlag for vekst, lønnsomhet og satsing på teknologi. Han vil på en god måte videreføre KPMGs verdier og sterke utvikling de siste årene, både markedsmessig, økonomisk og kulturelt, sier Harald Sylta, styreleder i KPMG.

Karrieresteg
søn 20.02.2022 23:47