Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Derfor mener ekspertene at denne lånetypen kan være midt i blinken til oppussing og kjøp av nytt utstyr

For deg som har varierende inntekt og ønsker å betale litt mer på lånet noen måneder, og mindre andre måneder, kan et rammelån være gunstig. Eva Sørmo i Enomi mener god økonomisk styring må ligge i bunnen dersom et rammelån skal lønne seg.

Annonsørinnhold

Salg av fritidsboliger har gått opp

Nordmenn flest har alltid vært glad i å eie, eller å kunne besøke, hytter på fjellet og ved vannet. Naturen vi er så heldige å ha i Norge, gjør at selv om vi er glad i å reise, så ønsker vi også å oppleve vårt eget land.

Annonsørinnhold

Dette er en Krypto Wallet

Det er vanskelig å ikke ha fått med seg alt oppstyret rundt Bitcoin.

Annonsørinnhold

Hjelp deg selv til en sikrere økonomisk fremtid med investeringer

Vi er mange som har merket den globale pandemi på pengepungen. Noen av oss har mistet jobben, andre ser sitt selvstendige arbeidseventyr går opp i røyk. Til tross for støtteordninger og en utstrakt hånd fra myndighetenes side, så går mange borgere en usikker økonomisk fremtid i møte. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke muligheter privatpersoner har, for å sikre sin økonomiske fremtid, gjennom investeringer.

Hull i CV-en ble til fast ansettelse i byggenæringen

Oslo Entreprenørbedrift, Oslo Murmesterbedrift og Oslo Tegl & Puss har alle ansatt gjennom Ringer i Vannet, og det er arbeid og inkluderingsbedriften Rehabil som har skaffet kandidatene.

Åpent Bakeri med åpen dør

Hos Åpent Bakeri er det å inkludere flere i arbeidslivet en selvfølge. Deria Ibrahim Afhakama, Omran Mohamad Alkhatib og Abdirahman Jama Mahmod er tre av medarbeiderne som har fått sjansen til å prøve seg hos det populære bakeriet i Oslo.

Minst 2.000 flere tilrettelagte jobber!

4. oktober arrangerte Vekstbedriftene og ASVL Årets Viktigste Frokost over hele landet. Bedriftene fremmer et nasjonalt krav om minst 2.000 flere tilrettelagte jobber.

Fra uføretrygd til fast jobb som fagarbeider

Den 6.juni i år gikk Tommy B. Amundsen opp til fagprøven for produksjonsteknikk og bestod med glans. To måneder seinere fikk han jobb hos Bilfinger på Herøya, og nå bytter han ut uførestønaden med lønnsinntekt.

Sikret seg drømmejobben

Fra lærekandidat til tilrettelagt arbeid: Allerede før hun var ferdig med tiden som lærekandidat innen kokkefaget, sørget aktive foreldre, bedriften og Harminder selv for at hun fortsatt hadde en arbeidsplass å gå til etter at læretiden var over. Nå gleder den unge jenta seg til å gå på jobb hver eneste dag.

– Verdien av arbeid er undervurdert

Petter Nyquist har gjennom sine TV-programmer «Petter Uteligger», «Fra gata til Nordkapp» og «En ny sjanse» rørt en hel nasjon. Under Arendalsuka delte han sine erfaringer under arrangementet «Arbeidslivets paradokser».

ASVLFlere unge uføre trenger tilrettelagt arbeid

Flere overlever med kromosomavvik og alvorlige funksjonshemninger. Dermed blir det flere unge uføre. Mange av dem trenger Varig tilrettelagt arbeid.

Annonsørinnhold

Da han kunne hjelpe andre, fikk Dag (52) et helt nytt liv

Han hadde jobbet siden han var 18, men plutselig var han ikke verdt noe. I det Dag Nerbøvik passerte 50 gikk han ut på dato. Det var da NAV og Bodø Industri fant den lykkelige løsningen.

Fullt trykk på Varig tilrettelagt arbeid

Regjeringen vil ha flere i jobb, og Varig tilrettelagt arbeid skal prioriteres. I Østfold jobber NAV aktivt for å sikre flere tiltaksplasser, slik at køene tas unna raskere.

Annonsørinnhold

Får 2 av 3 videre til jobb eller skole

I Aust-Agder har seks vekst- og arbeidsinkluderingsbedrifter blitt tiltrodd jobben med å gjøre arbeid mulig for flere. Det har gitt resultater.